New kitchen!

When we moved into the house in 2017 there was the oldest kitchen we have ever seen!

It was pretty clear that we had to get a new kitchen since the sink was so tiny, the counter around the sink was so old and worn down and all the cabinets didn’t have drawers so it was difficult to organise.

We love our new kitchen and now we are expanding it a little. There are two doors into the livingroom so now we are closing one of them and Michael’s friend is building a wall and then we can make the kitchen a little bigger.

Here is the before and after.

Danish:
Da vi flyttede ind i vores hus i 2017, var der et æld gammelt køkken, hvor håndvasken var så lille, at man ikke kunne vaske op uden at spilde ud på bordet, som så sugede alt vandet og rådnede, fordi den var så slidt.

Så vi havde virkelig brug for et nyt køkken!

Der var to indgange til stuen og køkkenet fra gangen og nu er vi gået i gang med at lukke en af de indgange. Derefter skal vi udvide køkkenet med et højskab, hvor en ny ovn skal ind og i stedet for den gamle ovn, kommer der et skab og bordplade med kogeplade.

Her er før og efter billeder.

The old kitchen
The old kitchen
New kitchen
New kitchen
Closing the hole so we can expand the kitchen

To be continued…

One thought on “New kitchen!

Leave a Reply